Zapošljavamo djelatnike
Elektrokem d.o.o. je renomirana tvrtka sa dugogodišnjom tradicijom i iskustvom u „custom design“ razvoju i proizvodnji uređaja industrijske elektronike, te izvođenju elektromontažnih radova na različitim zahtjevnim projektima koja danas ima oko 120 zaposlenika. Zapošljavamo stručnjake različitih profila, koji su u svakom trenutku spremni odgovoriti zahtjevima i izazovima tržišta. Naše znanje i iskustvo omogućili su razvoj i proizvodnju više stotina različitih proizvoda, koji se proizvode u jednoj od najmodernijih proizvodnih linija za elektroničke sklopove u Hrvatskoj. Jedna smo od vodećih tvrtki na području Hrvatske u proizvodnji i ugradnji uređaja za željezničku infrastrukturu i željeznička vozila, te sudjelujemo u gotovo svim važnim projektima vezanim uz željeznice. Elektrokem d.o.o. ima uspostavljene partnerske odnose sa svojim dobavljačima i kupcima temeljene na međusobnom povjerenju i dugoročnoj uzajamnoj koristi. Naša politika je njegovati i proširivati takve odnose. Tvrtka bilježi stalan rast, te zbog povećanog obujma poslovanja tražimo osobe koje će svojim radom doprinjeti daljnjem širenju i napretku tvrtke.

ZAPOŠLJAVAMO:

 

Elektromontera

Opis radnog mjesta: Izvođenje elektroinstalacija slabe i jake struje, video nadzora, alarmnih sustava, vatrodojave, polaganje kablova, shemiranje ormara, montaža gromobrana i uzemljenja
Potrebna znanja i kvalifikacije:Čitanje i razumijevanje tehničke dokumentacije
Stručna sprema: SSS elektrostruke
Vozačka dozvola: B kategorija, poželjno
Strani jezik: Nije bitno
Rad na računalu: Nije bitno
Radno iskustvo: Minimalno 3 godine
Vrsta posla: Neodređeno uz probni rok
Posebne pogodnosti: Stimulativna primanja, mogućnost napredovanja
Mjesto rada: Gradilišta u Zagrebu i Hrvatskoj

Kontakt:

Telefon: +385 (0)1 2051 400

e-mail: elektrokem@elektrokem.hr

Natječaj vrijedi do popune radnog mjesta.


Ukoliko želite svoju karijeru početi ili nastaviti u dinamičnoj tvrtki koja cijeni djelatnike po svojim postignućima i potencijalu, pridružite nam se!