Detaljnije: Elektrotehničke instalacije

U sastavu tvrtke Elektrokem d.o.o. odjel elektromontaže uspješno posluje već više od 25 godina. Izvodimo sve vrste radova slabe i jake struje, IT mreže i telekomunikacije, video nadzor, kontrolu i evidenciju pristupa, montažu i servis klima uređaja.

Građevinske radove - uređenje interijera (knauf radovi, staklarski radovi, podopolagački radovi itd.)

Odjel zapošljava više od 40 iskusnih i obučenih električara koji zadovoljavaju sve visoke standarde i norme u području elektrotehničkih instalacija slabe i jake struje uključujući i projektiranje i nadzor te više od 20 građevinskih djelatnika.
Raspolažemo svim potrebnim strojevima i alatom te voznim parkom, tako da možemo brzo, efikasno i kvalitetno udovoljiti Vašim zahtjevima.

Posjedujemo rješenje Ministarstva kulture za izvođenje radova na nepokretnom kulturnom dobru u smislu izvedbe elektroinstalaterskih radova te licencu Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva za izvođenje radova na elektrotehničkim instalacijama.

Pri izvođenju projekata samostalno sudjelujemo u izvedbi:

  • Elektrotehničke instalacije rasvjete
  • Elektrotehničke instalacije sustava napajanja
  • Elektrotehničke instalacije sustava upravljanja i nadzora
  • Elektrotehničke instalacije strukturnog kabliranja
  • Elektrotehničke instalacije vatrodojave, videonadzora i kontrole pristupa
  • Gromobranske instalacije
  • Projektiranje i nadzor

U mogućnosti smo pratiti vašu investiciju od početka do završnih radova te izvoditi kompletan inženjering na manjim i većim radilištima.

Raspolažemo voznim parkom od nekoliko desetaka vozila raznih kategorija, među kojima se nalaze i platforme za rad na visinama. Također imamo poslovnicu u Zagrebu, Utinjska ulica 37, gdje vršimo maloprodaju i veleprodaju zvučnih sustava, računala i njihovih komponenti te el. komponenti.

Naše iskustvo i kvalitetu potvrđuje i referentna lista mnogobrojnih korisnika naših usluga.

Izvodimo sve vrste elektroinstalacija slabe i jake struje, te industrijske pogone. Vršimo izradu eletrorazvodnih ormara sa kompletnom mehaničkom i električnom opremom.
Za izvođenje svih naših radova dajemo ateste i garanciju na kvalitetu.

 

Elektromontaža prospekt

Kategorija

Elektrotehničke instalacije


Pregledajte slične proizvode


  Elektromontaža - Sve