Detaljnije: Elektronički sustav za evidenciju radnog vremena i kontrolu prolaza

Elektronički (automatizirani) sustav evidencije radnog vremena namijenjen je za male i srednje tvrtke. Podržava terminale za evidenciju pomoću RFID beskontaktnih kartica. Sustav evidencije radnog vremena pomoću kartice evidentira vrijeme i mjesto ulaska i izlaska zaposlenika u radne prostore, vozila (komercijalisti, službena putovanja i sl.) ili na udaljena radna mjesta (gradilišta, montaže...). Komunikacija s terminalom može biti direktnom vezom sa računalom ili preko mreže (TCP/IP). Program podržava bilo koji oblik radnog vremena sa mogućnošću preraspodijele rada, prekovremenih sati, noćnog rada i sl.

Evidencija radnog vremena:

  • Program podržava neograničen broj zaposlenika 
  • Izvještaji zadovoljavaju zakonske odredbe o evidenciji radnog vremena prema zakonu o R.V., NN 66/2010. 
  • Izvještaje je moguće pregledavati za svakog zaposlenika pojedinačno ili sve zaposlenike. 
  • Izvještaje je moguće prilagoditi prema Vašim potrebama, a moguće ih je dobiti u različitim formatima (PDF, Excel).

Ostala svojstva:

Odabirom vremenskog razdoblja unutar programa evidencije radnog vremena i jednostavnim klikom na "PREGLED i ISPIS" podaci o radnom vremenu radnika ispišu se na papir.

RFID kartice su mediji za autorizaciju i/ili identifikaciju osoba s jednim ili više nositelja podataka. To može biti magnetna traka, kontaktni ili beskontaktni čip, ili kombinacija. Danas u fizičkoj kontroli pristupa i sustavima za evidenciju radnog vremena prevladavaju beskontaktne RFID (Radio Frequency Identification) kartice standardnog CR-80 formata. Zbog prednosti beskontaktne tehnologije i udobnosti primjene taj medij ima najširu primjenu od nabrojanih u sustavima za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa.

Mi Vam ovdje želimo pokazati neka od područja primjene RFID beskontaktnih kartica i ponuditi sustav za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa s jednom univerzalnom RFID karticom za višestruku namjenu!

Evidencija radnog vremena (kontrola) na udaljenim i mobilnim radnim mjestima
Prenosivi uređaj postavlja se na udaljena radna mjesta kao što su gradilišta, montaže i slično. Sustav evidentira vrijeme i mjesto dolaska i odlaska zaposlenika, a podaci se bežičnim putem prenose u centralni server. Isti uređaj moguće je postaviti na vozila ili plovila pa on postaje mobilan.

Kontrola prolaza - ulaza i izlaza u objekte i prostorije
Vlasniku kartice sustav dopušta ili odbija ulaz odnosno izlaz u samu zgradu ili pojedine prostorije, ovisno o njegovim ovlastima. Primjena sustava kontrole prolaza je moguća u raznim tvrtkama, javnim ustanovama (bolnice, financijske ustanove...) stambenim zgradama, hotelima, sportskim ustanovama itd. Karticom se može npr. regulirati pristup gosta hotela raznim uslugama i aktivnostima, kao što su pristup bazenu, sportskim terenima, sauni, garaži, parkingu te plaćanje istih.

Kontrola i naplata korištenja parkinga i garaža
Budući da se čitanje obavlja s veće udaljenosti, vozilo je moguće identificirati prilikom odlaska/dolaska bez nepotrebnih zastoja. Vlasniku kartice sustav dopušta ili odbija ulaz odnosno izlaz s parkinga/garaže.

Upravljanje voznim parkom
Zaseban EK-Fleet sustav za satelitsko praćenje, nadzor i upravljanje voznim parkom , omogućava identifikaciju vozača.

SVAKI OD NAVEDENIH SUSTAVA SE MOŽE UGRADITI SAMOSTALNO I NARUČITI POSEBNO!

Postoji mogućnost integracije prethodno nabrojanih primjena RFID kartica s vašim postojećim sustavima (alarm i/ili video nadzor) u jednu univerzalnu RFID karticu za višestruku namjenu.

Kategorija

Evidencija radnog vremena i kontrola pristupa

Preuzmite dokument

Elektronički sustav za evidenciju radnog vremena.pdf   (1.01 MB)

Pregledajte slične proizvode


  EK sustavi - Sve