Detaljnije: Satelitsko praćenje i nadzor vozila - Izvještaji

Iz baze podataka sustava za satelitsko praćenje i nadzor vozila generira se nekoliko vrsta izvještaja koji prije svega ovise o broju parametara koji se pomoću senzora mjere na ključnim mjestima u vozilu. 
Izvještaji mogu biti prikazani u obliku teksta, tablice ili grafikona, te se po želji korisnika generiraju za određeno razdoblje, za jedno ili odabranu skupinu vozila odnosno vozača.

Dnevni izvještaj kretanja vozila - GPS satelitsko praćenje i nadzor vozila. Izvještaji su dio EK-Fleet sustava za satelitsko praćenje i nadzor vozila koji je podložan promjenama tj. mjerenjem novih parametara, generiraju se i novi izvještaji koji možda izgledom i prezentacijom podataka neće odgovarati postojećim, ali u osnovi će biti vrlo slični. Svi izvještaji i grafikoni prikazani na ekranu računala mogu se isprintati i arhivirati.

Povijest kretanja vozila 
Iz baze podataka sustava za GPS satelitsko praćenje i nadzor vozila se generira izvještaj u obliku tablice u kojoj je vidljivo vrijeme paljenja i gašenja vozila, lokacija paljenja i gašenja vozila, prijeđeni put i trajanje vožnje te ime vozača. Lokacija vozila prikazuje se opisno pozicionirajući vozilo u odnosu na najbliže mjesto i cestu, a po želji korisnika jednostavnim klikom na tekst lokacije, generira se prikaz karte.

Satelitsko praćenje i nadzor vozila - Izvještaji

Mjerenje razine goriva u spremniku 
Sustav za satelitsko praćenje i nadzor vozila kontinuirano mjeri razinu goriva u spremniku te omogućava određivanje: 

  • točnog vremena i datuma utakanja goriva 
  • lokacije utakanja goriva (benzinska postaja) 
  • količine utočenog goriva što omogućava kontrolu računa za potrošeno gorivo te dodatnu automatizaciju putnih naloga.

Grafikon prikazuje promjenu razine goriva. Promjene označene vertikalnom crvenom linijom ispod koje su podaci o točnom vremenu i lokaciji, predstavljaju mjesta naglih promjena razina goriva. Klikom na tekst vremena ili lokacije ispod crvene linije, otvara se prozor s kartom prikaza lokacije utakanja ili istakanja goriva.

Satelitsko praćenje i nadzor vozila - Izvještaji

Grafički prikaz stajanja unutar vožnje 
Stajanje se u sustavu definira kao vrijeme tokom kojeg objekt u vremenu od 5 minuta ne promjeni lokaciju za više od 100 metara. Na taj se način vrijeme provedeno pred prometnom signalizacijom ne pribraja vremenu stajanja.

Usporedni prikaz prijeđenog puta i utrošenog vremena 
U izvještaju se zbraja vrijeme upaljenog motora i prijeđenog puta za određeno razdoblje i pojedino vozilo. Na taj se način jednostavno može provjeriti iskoristivost i opterečenost pojedinog vozila.

Grafički prikaz broja okretaja motora i brzine 
Grafikon usporedno prikazuje krivulju vrijednosti brzine objekta i krivulju broja okretaja motora.Analizom tih dviju krivulja može se točno odrediti vrijeme i mjesto preopterećenja motora ili prekoračenja brzine i eventualno upozoriti vozača.

Satelitsko praćenje i nadzor vozila - Izvještaji

Grafički prikaz kretanja temperature 
Podaci dobiveni sa senzora prezentiraju se u obliku grafikona, gdje krivulja prikazuje u stupnjevima celzijusa vrijednost temperature motora ili tovarnog prostora ovisno o tome gdje je postavljen senzor.

Mogućnost prikaza mnogih drugih podataka u izvještajima ovisno o porebama naručitelja!

 

KONTAKT INFORMACIJE

EK Fleet

Za dodatne informacije, prezentaciju ili eventualnu narudžbu EK-Fleet sustava za satelitsko praćenje i nadzor vozila molimo Vas da nam se obratite s povjerenjem na:

ELEKTROKEM d.o.o. - industrijska elektronika
Augusta Šenoe 69, Vugrovec Donji, 10360 Sesvete, Hrvatska
KARTA - Kako do nas?

Prodaja i tehnička podrška: Goran Đurić
E: gduric@elektrokem.hr
T: +385 (0)1 2051 461
M:+385 (0)98 1628 159

Prijava na EK-Fleet sustav za satelitsko praćenje i nadzor vozila

Kategorija

EK Fleet sustav za satelitsko praćenje i nadzor vozila, Mogućnosti sustava

Poveznice

 

Pregledajte slične proizvode


  EK sustavi - Sve