Detaljnije: Video snimač za tramvaj

Video snimač za tramvaj EK VST-9 je samostalni 16 kanalni (9 kanala se koristi) analogni video snimač namijenjen za prikaz i pohranu video zapisa sa postojećih videokamera u tramvaju. EK VST-9 je sastavni dio tramvajske video opreme u koju još pripadaju TFT kolor monitor i SW i HW potreban za prikaz i analizu zapisanih video zapisa.

Video snimač za tramvaj EK VST-9 sastoji se od ugrađenog PC računala, ladice sa hard diskom, DC/DC pretvarača modula za upravljanje tipkovnicom.

Ugrađeno PC računalo sadrži integrirano video sučelje za istovremenu obradu do16 analognih video signala i generiranje do 2 analogna video izlaza. Hard disk sa ladicom sluđi za pohranu video zapisa. DC/DC pretvarač konvertira ulazni napon od 24VDC u napon od 12VDC koji je potreban za napajanje svih internih modula kao i za napajanje vanjskih kamera. Modul za upravljanje tipkovnicom sadrži u sebi međusklop za očitavanje tipkala i digitalni ulaz za komandu retrovizor, a služi i za distribuciju ulaznog napona prema DC/DC pretvaraču te za distribuciju izlaznog napona do kamera.

Kategorija

Oprema za željeznice, Oprema za željeznička vozila, Sustav informiranja putnika


Pregledajte slične proizvode


  Proizvodi - Sve