Detaljnije: Ispravljač - punjač tip FDPAB 60-100A/3U

Ispravljač - punjač tip FDPAB 60-100A/3U namjenjen je punjenju oIovne akumulatorske baterije nazivnog napona 60V (30 članaka). Karakteristika punjenja je I, U1, U2, što znači:

  • punjenje počinje nazivnom Iimitiranom strujom maksimalnog iznosa 100 A 
  • kad napon punjenja dosegne napon U1 namješten na 72 V, daljnje punjenje se odvija kod konstantnog napona 72 V, a struja opada s napunjenošću baterije 
  • nakon određenog vremena definiranog automatikom ispravljača, napon se automatski spušta na iznos napona održavanja što iznosi 68,2 V

Ispravljač - punjač napaja i potrošače na nazivnom naponu 60 V i može napajati potrošače bez priključene akumulatorske baterije. Ispravljač – punjač izrađen je u tehnologiji visokofrekventne pretvorbe napona (interna frekvencija pretvorbe je 100 kHz) što osigurava stabilan izlazni napon (stacionarno ± 1%) s malom valovitošću manjom od 0,2% nazivnog napona.

To omogućava napajanje potrošača s povećanim zahtjevima na kvalitetu napajanja kao što su telekomunikacijski uređaji, signalni uređaji i slično, kao i punjenje osjetljivih hermetički zatvorenih baterija. 

Kategorija

Oprema za željeznice, Oprema za željezničku infrastrukturu, Ispravljači - punjači

Preuzmite dokument

FDPAB 60-100A/3U.pdf   (41.02 KB)

Pregledajte slične proizvode


  Proizvodi - Sve