Detaljnije: Pružni telefonski ormarić (samostojeći)

Telefonski ormarić, tip: EK TOUS−O, EK TOIS−O, EK TOPS−O, EK TOKO−O s ugrađenim optičkim telefonom, tip: EK OT−1 namijenjen je za istovremeni prijenos govora i pozivnog signala između dva korisnika sustava na maksimalno 8 kanala.

Tipovi ormarića prema mjestu ugradnje:

  • EK TOKO−O: Ispred mosta / Stajalište
  • EK TOPS−O: Prostorni signal
  • EK TOUS−O: Ulazni signal
  • EK TOIS−O: Izlazni signal

Služi za smještaj i zaštitu optičkog telefona od vremenskih nepogoda i neovlaštenog korištenja.

Telefonski ormarić izrađen je od nehrđajućeg krom−nikal čelika (INOX 304) debljine 2,5 mm. Boja ormarića je narančasta RAL 2004. Na prednjoj i obje bočne strane nalazi se slovo T, crne boje (RAL9001) i reljefno je naglašeno 3 mm prema van. Na stražnjoj stranici telefonskog ormarića ugrađena su 2 odzračnika zbog prirodne cirkulacije zraka, a krov ormarića je dvostruki. Da bi se spriječilo zadržavanje kapljevine na dnu ormarića ugrađen je sifon. Unutrašnjost ormarića je podijeljena na korisnički odjeljak i odjeljak za održavanje.

Odjeljak za održavanje je zaštićen vratima koja imaju bravicu sa posebnim ključem T12. U njemu se nalaze optički razdjelnik, stezaljke za napajanje i sabirnica uzemljenja.

Korisnički odjeljak je zaštićen vratima koja imaju bravicu sa posebnim ključem T0. Zatvaranje vrata obavlja se u 3 točke. U njemu se nalazi optički telefon, tip: EK OT−1 sa mikrotelefonskom kombinacijom, te krajnji prekidač za uključenje / isključenje rasvjete telefonskog ormarića.

Optički telefon, tip: EK OT−1 funkcionalno potpuno zamjenjuje induktorski telefon i pripadajuće mjenilo s osam induktorskih linija omogućavajući puno veće domete i bolju kvalitetu govorne veze. Omogućava prijem i slanje poziva te istovremeni obostrani razgovor s jednim ili više induktorskih telefona na jednom od osam digitalnih kanala koji predstavljaju osam induktorskih linija. Osim nabrojanih funkcionalnosti u radu  prema induktorskim telefonima, optički telefon ima iste i dodatne funkcionalnosti koje se mogu koristiti samo u radu prema drugim optičkim telefonima.

Kategorija

Oprema za željeznice, Oprema za željezničku infrastrukturu, Telekomunikacijska oprema

Preuzmite dokument

EK TOUS−O.pdf   (287.16 KB)

Poveznice

 

Pregledajte slične proizvode


  Proizvodi - Sve