Detaljnije: Pružni telefonski ormarić (ugradbeni)

Telefonski ormarić, tip: EK TOBO−O s ugrađenim optičkim telefonom, tip: EK OT−1 namijenjen je za istovremeni prijenos govora i pozivnog signala između dva korisnika sustava na maksimalno 8 kanala.

Telefonski ormarić služi za smještaj i zaštitu optičkog telefona od vremenskih nepogoda i neovlaštenog korištenja.

Mjesta ugradnje:

  • ŽCP kućica
  • APB kućica
  • TK kućica

Izrađen je od nehrđajućeg krom−nikal čelika (INOX 304) debljine 2,5 mm. Boja ormarića je narančasta RAL 2004. Telefonski ormarić ima dvostruka vrata, a bočne stranice imaju limeni okvir koji drži ormarić za stjenku kućice. Na vanjskim vratima nalazi se slovo T, crne boje (RAL9001) i reljefno je naglašeno 3 mm prema van. Unutrašnjost ormarića je podijeljena na korisnički odjeljak i odjeljak za održavanje. Odjeljak za održavanje je zaštićen metalnim poklopcem koji ima bravicu sa posebnim ključem T12. U njemu se nalazi optički razdjelnik, stezaljke za napajanje i sabirnica uzemljenja.
Korisnički odjeljak je zaštićen dvostrukim vratima koja imaju bravicu sa posebnim ključem T0. Jedna vrata se otvaraju iz kućice, dok se druga vrata otvaraju izvan kućice. Zatvaranje vrata obavlja se u 3 točke. U korisničkom odjeljku nalazi se optički telefon, tip: EK OT−1 s mikrotelefonskom kombinacijom. Inačica telefonskog ormarića koja se ugrađuje na ŽCP kućicu ima još ugrađen i crveni LED indikator, te prekidač za ručno upravljanje motkom ŽCP prijelaza. Krajnji prekidač za uključenje / isključenje rasvjete telefonskog ormarića nalazi se samo na jednim vratima (glavnim vanjskim vratima).

Optički telefon, tip: EK OT−1 funkcionalno potpuno zamjenjuje induktorski telefon i pripadajuće mjenilo s osam induktorskih linija omogućavajući puno veće domete i bolju kvalitetu govorne veze. Omogućava prijem i slanje poziva te istovremeni obostrani razgovor s jednim ili više induktorskih telefona na jednom od osam digitalnih kanala koji predstavljaju osam induktorskih linija. Osim nabrojanih funkcionalnosti u radu prema induktorskim telefonima, optički telefon ima iste i dodatne funkcionalnosti koje se mogu koristiti samo u radu prema drugim optičkim telefonima.

Kategorija

Oprema za željeznice, Oprema za željezničku infrastrukturu, Telekomunikacijska oprema

Preuzmite dokument

EK TOBO−O.pdf   (273.51 KB)

Poveznice

 

Pregledajte slične proizvode


  Proizvodi - Sve